Logo

Værdier

Foruden vores vision og mission arbejder, og ansætter vi nye medarbejdere, ud fra følgende værdisæt.

Entreprenørattitude 

Vi hylder en 'Can do' attitude. Det betyder, at vi værdsætter initiativ, virkelyst, opfindsomhed, motivation, gåpåmod og entusiasme, der alle er afgørende parametre for, at vi i fællesskab kan blive den mest værdiskabende leverandør i industrien. 

Insatech 15 06 2021 36
HI 2021 002

Nærvær

Nærvær er en central del af vores værdigrundlag – hver dag! Hvad enten det er dig som kunde, en kollega eller en helt tredje interessent, som vi møder i vores hverdag, så lytter vi til dit behov.

I den sammenhæng tænker vi altid fremad og empatisk for at sikre, at vi altid er forståelige og matcher netop dit behov i udviklingen af vores løsninger og kommunikationen. 

Bemyndigelse

Bemyndigelse dækker over vores vilje til at delegere ansvar og opmuntre vores medarbejdere til at tage beslutninger, så tæt på udfordringerne som muligt.

For at sikre, at vores medarbejdere til hver en tid er rustet til at træffe disse beslutninger, har vi fokus på kontinuerlig faglig-, karriere- og ledelsesmæssig udvikling.  

INSATECH Indlæg ©TT FILM 16
Insatech 15 06 2021 49

Ansvarlighed

Alle vores medarbejdere og ledere optræder ansvarligt i alt, hvad vi gør - og vi er ansvarlige og ærlige over for vores kunder.

Derudover har vi en ansvarlig arbejdsmiljø og CSR-politik, hvori vi tager aktivt stilling til blandt andet vores medarbejderes sikkerhed og vores bidrag til en mere bæredygtig verden. 

 

Enkelthed

I Insatech er enkelthed helt centralt. Vi bestræber os på at kommunikere direkte og præcist, vi har en flad organisation, vores kvalitetsprocedurer er enkle og lette at forstå, og vi gør ikke noget mere kompliceret end, hvad det bør være.

Insatech 15 06 2021 21
Tilbage til toppen

Search