Logo

Den 10.-11. april kan du møde os, når vi deltager på ChemBio i Helsinki, Finland (Helsinki Expo and Convention Centre). ChemBio er et event, der samler de nyeste trends og virksomheder samt beslutningstagere inden for kemi og bioteknologi.

Du kan finde os på stand 1c16, hvor vi viser Veolia Sievers instrumenter frem, der kan måle Total Organic Carbon (TOC), som du kan bruge til måling på spildevand, "release of water" og "cleaning validation". Derudover kan du se Sievers Eclipse Bacterial Endotoxin Testing platform (BET), som nedsætter opsætningstiden med op til 85% og LAL reagent forbrug med op til 90%.

På standen kan du få en snak med Jesper Meier og June Byskov.

Læs mere på ChemBios hjemmeside
Insatech Medarbejdere Website JEME
Jesper Meier

Key Account Manager - TOC & Endotoxin


Tlf: +45 2761 4537

Email: Jesper.Meier@insatech.com

Skriv til Jesper

Insatech Medarbejdere Website JUBY
KONTAKT VORES EKSPERT

June Byskov

Product Manager - Analytical


Tlf: +45 2085 6072

Email: June.Byskov@insatech.com

Skriv til June

Om ChemBio

Messukeskus organiserer ChemBio Finland arrangementet i samarbejde med Finnish Chemical Societies, Finnish Bioindustries (FIB) og Chemical Industry Federation of Finland.

ChemBio Finland er det mest betydningsfulde arrangement for fagfolk inden for kemi og bioteknologi i de nordiske lande og de baltiske regioner. Messen samler den mest aktuelle information fra industrierne sammen med fremtrædende fagfolk, virksomheder og deres beslutningstagere. Arrangementet skaber et forum hvor både den akademiske og erhvervsmæssige verden mødes. Chembio

Åbningstider

  • Onsdag den 10. april 9:00–17:00
  • Torsdag den 11.  april 9:00–16:00

 

Få flere informationer
Tilbage til toppen

Search