Logo

EU har ændret intervallet for det lovpligtige eftersyn af radiometriske kilder fra hvert 1.- 2. år til hvert 5. år, men det kan af funktions- og sikkerhedsmæssige årsager være en god idé at få installationen kontrolleret oftere.

Vores serviceteknikere har igennem årene set mange installationer, hvor særligt lukkemekanismen har sat sig fast, fordi kilden har siddet i et slidende miljø med meget støv og skidt. Hvis ikke lukkemekanismen fungerer korrekt, er det ikke forsvarligt at udføre service omkring den radioaktive kilde. Derfor kan et check af dine radiometriske kilder være afgørende for at skabe en sikker arbejdsplads!

Foruden punkterne i vores generelle Performance Check gennemgår vores strålingskyndige servicetekniker:

  • Funktionskontrol af lukkemekanismen inkl. lækagetest af kilden
  • At afskærmningen er intakt og placeret korrekt
  • At typeskiltene på udstyret er intakte og placeret korrekt
  • At den lovpligtige skiltning i installationsområdet, er intakt og placeret korrekt
  • At mærkningen for det sidst udførte lovpligtige eftersyn er i orden

Efter gennemgangen udfærdiger vi en rapport over installationspunktet inklusive forslag til ændringer. Dermed får du vished for om åbne- og lukkefunktionen på kilden fungerer korrekt, om det er sikkert at arbejde i nærheden af kilden og om myndighedernes krav til installationen er overholdt. Skulle vi opdage udfordringer med dette, kan vi selvfølgelig hjælpe med at udbedre det, så det igen er sikkert at arbejde i nærheden af kilden.

Pris: 1.500 DKK. Prisen inkluderer ét Performance Check, rapportering/kvalitetsstempel og kørsel!

Bestil et Performance Check

Øvrige Performance Checks

MG 8025 Png

Generelt Performance Check

Har du et instrument der driller, så tilbyder vi et Performance Check. Med et Performance Check kommer vores tekniker ud til dig og laver en komplet gennemgang, af din installation og instrument, hvorefter han afleverer en tilstandsrapport. Derved sikrer du, at dit udstyr er monteret og opsat korrekt – og at du får det maksimale ud af udstyret!

PC Regn Og Spildevandsflowmålere

Performance Check på regn- og spildevandsflowmålere

Regnvand er og bliver et større problem, og perioder med kraftig regn, kan resultere i overløb hos rensningsanlæggene til f.eks. fjorde og åer. Det er aldrig ønskværdigt at udlede spildevand, men oftest uundgåeligt og derfor er det afgørende, at dokumentation er i orden, da manglende dokumentation kan resultere i, at du skal betale en større bod end for den mængde du har udledt.

Tilbage til toppen

Search