Logo

Kort om Baker Hughes

Baker Hughes er en global virksomhed med over 140 år på bagen. De leverer ventilløsninger til en bred vifte af industrier. Deres ventilløsninger består af produkterne Masoneilans reguleringsventiler og Consolidateds sikkerhedsventiler, samt Becker og Mooney reguleringsventiler og regulatorer.

Insatech har gennem de sidste mange år forhandlet Masoneilan og Consolidated ventilløsninger til industrien. Vi har et stort produktkendskab og viden som vi anvender til at vejlede dig i hvordan disse produkter hjælper dig bedst mulig, med lige netop din applikation.

Masoneilan reguleringsventiler

Masoneilan har i mere end 125 år leveret reguleringsventiler til regulering af tryk og flow til offshore-, olie&gas- og den kemiske industri samt til raffinaderier og kraftværker. Masoneilans reguleringsventiler er udviklet af eksperter, omhyggeligt testet og designet til specifikke applikationer. De er kendetegnet ved en høj grad af sikkerhed og pålidelighed, der sikrer mange års omkostningseffektiv drift.

Consolidated sikkerhedsventiler

Consolidateds sikkerhedsventiler har været førende indenfor sit felt siden 1879 og er kendt for at levere pålidelige sikkerhedsventiler, der lever op til industriens strengeste krav. Sikkerhedsventilerne anvendes på alle typer af kedelapplikationer på for eksempel kraftværker og kraftvarmeværker for at beskytte kedlerne mod overtryk. Consolidated laver også sikkerhedsventiler til olie&gas og offshore applikationer. Sikkerhedsventilerne fås i forskellige designkonfigurationer, således kunderne får den rigtige løsning til den bedste pris. Consolidated leverer både fjederbelastede og pilot-styrede sikkerhedsventiler i forskellige størrelser og materialer, der beskytter mod overtryk i selv de mest krævende applikationer.

Becker Reguleringsventiler

Becker har siden 1955 produceret produkter til naturgasindustrien og deres produktsortiment omfatter blandt andet: Ventilregulatorer, kontrolventiler, aktuatorer og pneumatiske controllere. Deres produkter er kendetegnet ved enestående ydeevne, høj kvalitet og har ry for at være pålidelige og nøjagtige.

Mooney regulatorer

Regulatorne fra Mooney giver mulighed for at opretholde tryk- og flowkontrol i nærmest alle gas og væske applikationer. Mooney-regulatorer tilføjer værdi til dig, der ønsker at producere energi mere effektivt og pålideligt med færre omkostninger og større bevidsthed om miljøansvar.

Besøg Baker Hughes' hjemmeside

Se alle Baker Hughes produkter her
Insatech Baker Hughes Sddefault
Tilbage til toppen

Search