Logo

Veolia leverer brancheførende vandteknologi og procesekspertise til at løse dine vanskeligste vand-, spildevands- og procesudfordringer.

Veolia hjælper med at forme et bæredygtigt miljø

Hos Veolia Water Technologies & Solutions er de på forkant med aktiviteter udviklet til at spare vand og reducere energiforbruget for industrikunder. Deres medarbejderes samlede ekspertise og passion kombineret med en bred portefølje af over 10.000 teknologier, gør dem unikke og i stand til at levere løsninger, der har en positiv indvirkning på miljøet.

Veolias engagement

I over 90 år har Veolia Water Technologies & Solutions samlet erfarne fagfolk i jagten på det samme mål - at løse verdens mest komplekse udfordringer relateret til vandmangel, kvalitet, produktivitet, miljø og energi. Med deres brancheførende vandteknologi og procesekspertise hjælper de med at bygge optimerede løsninger til varig succes.

Hos Insatech forhandler vi Veolias kvalitetsløsninger til overvågning af vand, f.eks. i form af Sievers TOC og Endotoksin analyse. Disse instrumenter kendetegnes ved en uovertruffen analytisk ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed.

Besøg Veolia Water Technologies & Solutions' hjemmeside

Se alle Veolia Water Technologies & Solutions produkter her

Veolia gruppen

Veolia Water Technologies & Solutions er en del af Veolia-gruppen som sigter mod at være benchmark-virksomheden for økologisk transformation. I 2022, med næsten 220.000 ansatte over hele verden, designer og leverer koncernen ”game-changing” løsninger, der er både nyttige og praktiske til håndtering af vand, affald og energi. Gennem sine tre komplementære forretningsaktiviteter – vand, affald og energi - hjælper Veolia med at udvikle adgang til ressourcer, bevare tilgængelige ressourcer og genopbygge dem.

Tilbage til toppen

Search