Logo
E 8000 Intro

Bronkhorst tilbyder strømforsyning/udlæsnings- og kontrolmoduler til brug med digitale masseflowmålere/controllere, trykmålere/controllere og andre transmittere og transducere med RS-232-kommunikation. E-8000 serien har en eller to farve-TFT-skærme pr. modul til indikation af målte/totaliserede værdier og en trykknapmenu, så du nemt kan ændre sætpunktet, nulstille tællerværdien, vælge en anden væske og mange flere funktioner.

Kontakt vores produktekspert

Flerkanalskonfigurationer

Baseret på den modulære teknik i E-8000-serien er det nemt at samle flerkanalskonfigurationer i ½ 19" og 19" huse, enten til rackmontering eller bordmodeller. Det nøjagtige antal kanaler, der skal betjenes med en (½ 19”) eller to (19”) strømforsyninger, afhænger af typen af ​​instrumenter (målere/controllere), der skal tilsluttes. Til de fleste applikationer kan én strømforsyning betjene mindst fire kanaler.

CEM, Ex-Proof og PID-Controller konfigurationer

For Controlled Evaporation Mixing (CEM) systemer kan et enkelt-kanals modul til temperaturstyring integreres i en 1-kanals kassette og ½ 19" eller 19" huse. Også til Ex-Proof-instrumenter og konfigurationer med tredjepartssensorer eller aktuatorer, der kræver en PID-controller, udviklede Bronkhorst dedikerede moduler. Disse moduler er alle tilgængelige med eller uden display og med forskellige feltbusmuligheder.

Insatech Medarbejdere Website MOK
KONTAKT VORES EKSPERT

Morten Valhøj Kristensen

Product Manager - Calibration


Tlf: +45 2085 6070

Email: Morten.Kristensen@insatech.com

Skriv til Morten

Produktspecifikation og manualer

  • Brochure - Digital E-8000
    English | pdf

Fandt du ikke det du søgte?

Leder du efter noget bestemt materiale, så skriv til os. Så vil vi forsøge at finde det til dig, og sende det hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformular

Få tilsendt materiale

Samtykke til opbevaring af indtastede oplysninger *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilbage til toppen

Search