Logo

Vi ved, hvor vigtige dine niveaumålinger er for dig og din proces. Derfor har vi selvfølgelig altid kompakt radarer på lager, men på grund af den store efterspørgsel har vi udvidet vores lagerbeholdning i Danmark:  

Det betyder, at vi kan være med til at sikre din drift, da du ikke skal bruge unødig tid på at vente på dit nye udstyr.

Udover hurtig levering, skal du ikke gå på kompromis, da du med VEGAs kompakte 80 GHz radarer får den bedste radarteknologi på markedet! 

Fordelene ved VEGAs kompaktserie er:
  • Høj måleperformance og nøjagtighed
  • Procesoptimering med 80 GHz
  • Lille spredningsvinkel på 8 grader - og helt ned til 4 grader
  • Nem, brugervenlig VEGA Tools app

Bemærk: Såfremt du har brug for en ATEX-godkendt kompakt radar, vil leveringstiden være standard levering!  

Insatech Medarbejdere Website JOST
KONTAKT VORES EKSPERT

Jørgen Strange

Product Manager - Level and pressure


Tlf: +45 2761 4508

Email: Jorgen.Strange@insatech.com

Skriv til Jørgen

Vi er lagerførende inden for:

Insatech Vegapuls C21 1

VEGAPULS C21

80 GHz Radar med kabel til anvendelse under simple procesbetingelser i F.eks. Lagertanke og bassiner. Måleområde 15 meter.

Insatech VEGAPULS C22 G Cable Right

VEGAPULS C22

80 GHz Radar med kabel til anvendelse under simple procesbetingelser i F.eks. Lagertanke og bassiner. Måleområde 15 meter.

Insatech VEGAPULS C23

VEGAPULS C23

80 GHz Radar med kabel til anvendelse under simple procesbetingelser i F.eks. Lagertanke og bassiner. Måleområde 30 meter.

VEGAPULS C serien

VEGAPULS C serien er kompakte, prisbillige radarer med kabel, der kan indsættes i applikationer, hvor der skal måles kontinuerligt, kontaktløst niveau i væsker og faststoffer og hvor der ikke stilles så store krav til indsatsbetingelserne i form af højt procestryk og -temperatur.

Spredningsvinklen på disse radarer er som standard 8 grader, men fås helt ned til 4 grader.

Radarne i denne serie udmærker sig ved at have god signal fokusering (80 GHz), der letter din installation af enheden og sikrer en god måling. Kan “skyde” forbi forhindringer som f.eks. omrørere i procestanke, samt monteres tæt på tankvæg ved trange installationsforhold.

Radarne har en høj kapslingsklasse op til IP68 / 3bar, hvilket tilsikrer at de tåler neddykning i mediet (afhængig af medie, koncentration og temperatur) og derved gør dem hårdføre. De kan skyde igennem plastikbeholdere og skueglas så kontakt med mediet helt undgås, hvilket øger personsikkerheden, samt giver færre drifts- og vedligeholdsomkostninger.

Ekstrem intuitiv, nem og bekvem og opsætning af enheden via Bluetooth forbindelse mellem radaren og eksempelvis en smartphone med VEGA’s gratis opsætnings app – VEGA Tools App.  Dette giver dig den mulighed, ved et udendørs målested, at du kan blive siddende i din bil og lave opsætningen af enheden i nærheden i tilfælde af dårligt vejr. Tilbagemeldingerne fra markedet, er at det er den mest brugervenlige app set i forhold til andre på markedet.

Det er nemt at tilgå alle aktive enheder via smartphone, tablet, PC med bluetooth og overvåge status af disse, samt eventuelt ændre på parameterisering af disse.

Læs mere om, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

IMG 0517

VEGAPULS sikrer et mere stabilt slamudtag fra Vejle Spildevands efterklaringstanke

Hos Vejle Spildevand oplevede de ofte ustabile målinger fra deres ultralydsniveaumålere, hvis opgave var at måle flow i overløb. En udfordring, der primært opstod på grund af dug og kondens på måleoptikken, eller ved temperaturændringer i omskifteligt vejr.

Rebild Forsyning 169

VEGAPULS C23 sikrer valide data i Rebild Forsynings gennemløbsrør

Hos Rebild Forsyning oplevede de problemer med måledata fra én af deres gennemløbsrør. Den installerede, hydrostatiske niveaumåler kunne ikke måle ved de helt lave flow, og sensorens måledata var derfor ikke anvendelige til anlæggets kapacitetsanalyser. Derfor tog de kontakt til os. 

Samn Forsyning 169 4

VEGAPULS erstattede ustabile ultralydsniveaumålere hos Samn Forsyning

Ustabile målinger og udkald pga. målefejl hos Samn Forsyning, blev med VEGAPULS C21 erstattet af pålidelige målinger, ingen alarmudkald og en vognmand, der nu kun kører med fyldte containere.

Skive Vand 16 9

Stabile målinger på Skive Vands slamcontainere

En radarmåler med en alt for stor spredningsvinkel resulterede i ustabile og ubrugelige målinger på Skive Vand A/S’ slamcontainere. Derfor tog driftstekniker hos Skive Vand, Jimmi Vestergaard Pedersen, kontakt til Insatech for råd og vejledning.

Tilbage til toppen

Search