Performance Check

Performance Check

 

Medium__mg_8024

Performance Check

Performance Check er Insatechs eget og helt nye servicekoncept, der skal sikre, at dit instrument er monteret og opsat korrekt. Med et Performance Check gennemgår vores erfarne og autoriserede serviceteknikere dit instruments:

·         Overholdelse af producentens specifikationer

·         Anbefalede respektafstande

·         Placering og opsætning

·         Særlige forbehold i forhold til kendte udfordringer

·         Installationsforhold, der kan medføre fejlmåling eller direkte funktionsfejl

·         Installationsforhold, der kan påvirke personsikkerhed

Overholder din installation dets specifikationer i henhold til de ovenfor opsatte målepunkter udsteder vi en rapport og et kvalitetsstempel, som udgør din sikkerhed for, at dit instrument lever op til dets fulde potentiale. Skulle vores servicetekniker mod forventning finde steder med plads til forbedringer, udarbejder vi en rapport med en oversigt herover samt anbefalinger til, hvordan disse kan udbedres, så du igen får det optimale ud af dit instrument.

Pris: 1.500 DKK. Prisen inkluderer vores serviceteknikers forberedelse i det pågældende instrument, et stk. Performance Check, rapportering/kvalitetsstempel og kørsel!

Bestil et Performance Check her: service@insatech.com 

Hent flyer om Performance Check her! 

Foruden vores generelle Performance Check, som er beskrevet oven for, tilbyder vi også Performance Check på radiometriske kilder samt af dine regn- og spildevandsflowmålere.  


Har du yderligere spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til vores ServiceDesk på +45 7060 6095 

Downloads
Flyer